Delivery preparate traditionale Constanta

0720 011 077 / 0771 334 503

Livrari in Constanta si imprejurimi

Acasa | Concept
Preparate de calitate
Pentru a asigura o experienta culinara memorabila acordam atentie  detaliilor care concura la indeplinirea acestui scop: imbinam ingrediente de top pastrate in conditii optime, le prelucram la un standard inalt de calitate si igiena, respectand retetele traditionale. De asemeni siguranta clientilor nostri este esentiala pentru noi, in acest sens evitam folosirea aditivilor si conservantilor, respectam toate regulile referitoare la pastrarea valorii nutritive a alimentelor si la siguranta alimentara. Suntem receptivi la sugestiile clientilor, putem modifica unele retete in cazuri mai speciale. 
Preparate de calitate
Diversitate si creativitate
Meniul nostru vine in intampinarea tuturor gusturilor si exigentelor culinare, fiind inspirat din bucataria romaneasca traditionala, acompaniata de  bucataria internationala, diversitatea fiind un criteriu important in alegerea preparatelor. Sunt cuprinse in meniu peste 100 de preparate culinare: aperitive, salate, supe/ciorbe, feluri principale cu preparate din carne de pasare, porc, vita, peste si fructe de mare, burgeri, deserturi, bauturi. Permanent  preocupati de inovatie si creativitate, adaptam si recream retetele clasice, in scopul obtinerii unor apreciate si inedite experiente gastronomice.
Diversitate si creativitate
Livrare rapida
Suntem la dispozitia clientilor nostri intr-o maniera moderna, adaptata stilului de viata activ in care timpul este foarte pretios. In acest scop ne straduim sa furnizam preparatele comandate, acasa sau la birou, intr-un timp minim si la un standard optim de calitate. De asemenea dorim sa excelam in serviciile oferite si ne propunem sa le imbunatatim continuu.
Livrare rapida
Login
Ai deja un cont? Logheaza-te pentru a nu pierde istoricul tau.
Nu am inca un cont.
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Cont nou
Creeaza un cont pentru a face mai rapid o comanda.